Sidor

21 januari 2012

Dagens vill ha! Väska

Jag behöver verkligen en ny väska. Dragkedjan har gått sönder på den jag köpte i somras. 
Svart väska i syntematerial med sidofickor.
299:- från Åhlens. Ska kolla om den finns i butik nästa gång jag är i stan.
 

Dagens låt. Rihanna - Set Fire To The Rain by ADELE


ÄLSKAR DENNA LÅTEN! Den är så bra. Älskar texten, rösten, musiken, refrängen ALLT!

Fotvård & Pedikyr


Nu tänkte jag göra ett inlägg för att du ska få fräscha fötter. Det är ju bra/viktigt att ha fräscha fötter. Jag är inte så mycket för att gå barfota. Jag var det när jag var liten. Då tog jag alltid av mig sockarna när jag gom in :) Så om jag någon gång ska vara barfota så vill jag att dom ska se fräscha ut. Så nu tänkte jag komma med några budget tips som jag använder mig av.
  • Tips nr 1. Fotbad! För att mjuka upp fötterna för nästa moment så ska du ordna ett fotbad. Vattnet ska vara varmt, men inte så att du bränner dig! Du kan gärna hälla i någon form av fotbadolja eller tvål så dom blir extra rena. Du kan också använda fotsalt, det skall vara väldigt bra för fötterna. Med jag använder ett mer budget alternativ, vanlig shower gell. Jag har inte införskaffat mig något annat än. Tänk på att när du stoppar i fötterna i baljan så höjer vatten nivån en aning. Ha dom i badet i ca 15min. Ha alltid en handduk till hands så du inte skvätter ner.
  • Tips nr 2. Fotfil! På hälarna och på trampdynerna kan man lätt ha hård och sprucken hud. Detta är bra om man försöker få bort. Men hjälp av en fotfil. Fotfilar kan du hitta lite överallt men jag köper mina på apoteket. Fila dina fötter så dom blir lena och mjuka. Detta tar ett tag men om du gör detta regelbundet så blir det lättare för dig.
  • Tips nr 3. Återfuktning! Nu kan dina fötter vara lite irriterande och lite torra. Så använd dig av en fet kräm som hjälper till att återfukta dina fötter. Du kan köpa en speciell fotkräm. Eller gör som jag, en vanlig bodybutter. Jag gör denna rutinen på kvällen oftast innan jag lägger mig. Så när jag har smörjt in mina fötter så tar jag på mig ett par ullsockar och sover med dom. För det är bra med värmen för då återfuktar bodybuttern ännu bättre. 
  • Tips nr 4. Naglarna! Nu är troligtvis dina tånaglar mjuka. Så nu skall du klippa dom till en lagom och fräsch längd. Sen om dom skulle bli flisiga av det, som naglarna lätt blir när man klipper dom. Så kan du fila dom med en nagelfil (var noga med att inte använda samma sedan till händerna!). Om du fortfarande har smuts under naglarna tar du bort det med en "sticka" el vad du vill använda. Nu kan du måla på något fint nagellack. Jag gillar att ha mer ljusa lack på fötterna, det tycker jag ser mest fräscht och snyggast ut.
  •  Tips nr 5. Valfritt! Detta gör jag inte alltid. Men om man inte ska göra något precis efter så vf inte. Jag smörjer in fötterna igen ibland. OBS! EFTER NAGELLACKET HAR TORKAT. 
Hoppas ni gillade detta inlägget <3 
/Kram Hanna

    20 januari 2012

    SMINKBORSTAR!

    ORSAKA SMUTISGA SMINKBORSTAR FINNAR ?
    Ja det kan dom! Men om du är noga med att tvätta dina sminkborstar för att undvika att bakterierna sprids, så förminskar du risken. Eftersom det redan finns så många bakterier på din hud, om du skulle ta din fundation borste t ex och föra den över hela ansiktet ("använda den") så kommer det ju bakterier PÅ den . Sen när vi är klara med den för den gången låter man den ligga till man ska använda den nästa gång. Men det är ju inte så bra. För när vi använder den så plockar borsten upp alla oljor och bakterier i ansiktet, och bakterierna kommer bara  växa i borstarna för bakterier trivs/gillar fukt! Så när du ska använda den nästa gång så har fått ännu fler bakterier och smutts på din borste. Och så brukar det väll va. Eller? Vi håller på så i kanske dagar/veckor/månader! utan att tänka på det? Så om du har problem med finnar och akne så kan detta vara EN av orsakerna. Men om du tvättar dina borstar regelbundet så håller du dina borstar fräschare. Om du använder dina borstar ofta, kanske varge dag, så rekomenderar jag att tvätta dom nästan en gång i veckan iaf!
    /Kram Hanna

    19 januari 2012

    Snygga uppsättningar

     
          Kim Kardashian lika fin som alltid. I en fin håruppsättning. En liten puff rätt på huvudet och allt annat bak.
    Laura Conrad med en jätte fin hår uppsättning! Dock vet jag inte hur man gör men kanske kan kolla upp de!
    Vet inte alls hur man kan göra en sådan här. Men en sak är säker.. Den ser nog svårare ut än den är! Prova!
    Denna frisyr är nog en av mina favoriter! Den är såå enkel, men ändå så fin! Passar både till fina tillfällen och till vardags!

    Kram Malin



    18 januari 2012

    Onsdag!

    Hej på er! Nu ligger jag i min säng och dricker te. Jag har varit hos Lina(kompis) sen skolan. Kom hem nyss. Ska snart ut till tven och dansa lite Zumba, det är jätte kul än så länge. Men måste koppla av lite också. Varit i full gång hela dan. Sen efter det så ska jag äta och kolla lite mer på läxorna. Om ni har tips på inlägg&videor så får ni jätte gärna kommentera! <3 <3
     Hoppas att ni haft en bra dag!
    /Kram Hanna
    PS. Onödig information, slog upp mitt ärr idag på gympan 
    BLOD! Aj!

    Kategorier!... tycker ni det är jobbigt med inga kategorier på bloggen???

    Haulvideo 7 januari

    Detta är jätte konstigt! Jag och Malin var i stan för ett tag sen... och vi spelade in en video och la upp den på min Youtube-kanal. Men jag la aldrig upp den på bloggen!
    Det var en fin tjej som kommenterade och som påminde mig, som tur är.
    ENJOY! <3
    /Kram Hanna

    16 januari 2012

    Dagens låt från spellistan!

    Coldplay - Paradise


    Detta är en av dom låtar på min bästa spellista!
    Man vill verkligen sjunga med!

    15 januari 2012

    Dagens låt. Norlie & KKV - När jag går ner


    Här har ni en as bra låt! Jag lyssnar på den typ hela tiden.
    /Kram Hanna

    Dom bästa låtarna i spellistan!

    Hej! Nu på sistone så har jag lyssnat på ett antal låtar jätte mycket. Jag sätter alltid på dom när jag sitter vid datorn. Så jag tänkte att det kunde vara ett kul inlägg om jag visade dom.
    Så jag tänkte visa er en av dom en varje dag. Här får ni den första!