Sidor

14 januari 2012

Filmkväll <3

Hej hej! Idag har jag och Malin haft filmkväll med tjejerna. Vi hade jätte kul. Först åt vi tacopaj(stavning) och prata och skratta. Den öppnade jag och Malin presenterna som dom hade med sig. För detta blev typ som ett firande för mig och Malin som fyllde 13 den 6 januari.
Jag kan skriva vad filmen heter sen. Jag visar er också sen vad jag hade på mig.
Jag hoppas att ni har haft en bra dag.
Dom flesta utav er kommer nog se detta i mon med ärch.
/Kram Hanna
PS. Jag vaknade upp med värsta eksemen(stavning) idag runt munnen.. Gud vad jobbigt. :(
PUSS PUSS

13 januari 2012

Äntligen NY plånbok!



Jag har jätte länge nu behövt en ny plånbok. Min gamla är liksom min allra första som jag köpte när jag var typ 6år. Det var katter på så den har jag alltid varit pinsam att ta upp när man ska betala. Men jag har varit så snål och inte köpt någon ny.
Och så i torsdags så köpte jag den. Den ur läckra från Gina tricot för 129kr.
Ni ser inlägget "dagens vill ha" här(<-länk)
/Kram Hanna

12 januari 2012

Från dansen

Sitter nu i bilen på väg hem från dansen. Ska dansa Zumba när jag kommer hem. Hoppas att ni har haft en bra dag.
/Kram Hanna

Dagens outfit

Skjorta NY från Gina tricot 99:- REA
T-shirt från Gina tricot
Jeans från Gina tricot 199:-

11 januari 2012

Onsdag 11/1

Idag i skolan var det väl ok. Jag har aldrig tyckt typ att hela skolan är tråkig för jag går fortfarande i mellanstadiet (sista terminen hehe). Så det är ju inte så hårt med mycket läxor och långa dagar. Sen har vi en as bra klassföreståndare som gör lektionerna jätte intressanta. 

Jag är så ledsen. Jag har haft mina två nya toppar från Gina på mig dom senaste två dagarna, och det hade säker varit jätte kul att se dagens outfit då. Men jag har inte hunnit det nu på morgonen. Och nu när jag kom hem så fixade jag och Malin en "gå in garderob" . Och nu då så dansade jag Zumba med andra kläder. Så tyvärr blev det inga dagens outfit.
/Kram Hanna

Idag i brevlådan!

 Hej på er alla! Idag kom Zumba paketet äntligen i brevlådan. Så klart så ställde jag mig och dansade med en gång. Det var ganska svårt nu första gången men jag hade inte förväntat mig att jag skulle kunna alla dom ganska komplicerande stegen med en gång. Sen alltså dom är inte komplicerade när man tänker hur man ska göra med fötterna och koordinationen för jag har väldigt bra koordination, men det är mycket höfter så det är det som är det typ svåra hehe :) Jag kommer skriva mer/göra video om vad jag tycker om Zumba när jag har dansat det ett tag och överhuvud taget vet hur jag tycker om det.
/Kram Hanna

10 januari 2012

School have start

 I dag var första dan efter jullovet. Det var som vanligt. Ingen större skillnad faktiskt. Men jag var jätte trött. Har ju varit uppe till 03.00 (om inte mer). Hade svenska och engelska & MATTE! gud vad jobbigt det var med matte. Skulle bara sitta och lyssna i 60minuter. Så nu när jag kom hem med bussen så var jag tvungen att ta på mig min one piece och ta det lungt. Min bror och hans tjej skulle egentligen komma hit och äta middag och sen åka och kolla på basket mach, men dom åkte till Ullared.
Ska snart ner då och äta gott kött och potatisgratäng mm...
Jag och Malin följer bloggen Beautyfreaks så nu ska jag kolla på en video som dom lagt upp.
 Det blev ingen dagens outfit idag för det blev jätte bråttom i morses.
/Stor kram Hanna

9 januari 2012

Statistik


Hej alla kära läsare! Kollade på statistiken  från igår och det blev ett stort rekord. Och så ser jag att det är många idag också :) Vi hoppas verkligen att ni gillar oss och stannar här hos oss!

/KRAM HANNA & MALIN

Gamla videos från min Youtube-channel

Det finns jätte många videos på min kanal som jag egentligen vill ta bort. För jag skrattar åt mig själv. Men det är ju faktiskt så att jag inte är så nu. Och jag vet mer hur jag ska prata och formulera mig i videorna nu. För du är jag ju mer erfaren :) Tänkte att det kunde vara kul för er att se på några videos som jag har spelat in innan.




Det blev lite konstigt i med musiken i filmen, för musiken börjar typ några sekunder före än vad det ska, och slutar för tidigt.
Men jag ändrade inte det nu när jag märkte det.
För det tog ca 20 minuter att ladda upp denna videon.
Men jag hoppas att det är ok!






/Stor kram Hanna

GUD VA GLAD JAG ÄR!

 Hallo på er!
Malin talade precis om för mig att hon visste att det ska kolla ut nya Johan Falk filmer nu 2012!
Jag och Malin som är stora fan blev jätte glada!
Källan kommer från han på bilden. Länkad bild

Dagens låt! Lets do it again - J boog


Hej ! Gick in på Paows blogg en sväng, och såg att hon gillade denna låten. Och fan vá bra den är.
Jag brukar inte gilla sådana här låtar. Men denna var ju jätte bra, Men den kommer nog bli rätt skatig när man har lyssnat på den några gånger.
/Kram Hanna

8 januari 2012